In de afgelopen weken hebben diverse jeugdige talenten van KV It Fean mee gedaan aan de talententrainingen en wedstrijden van Noord U17 en Noord U19 om te proberen geselecteerd te worden voor deze uitdagende talententeams. Voor Noord U17 hebben Egbert Bosma, Inge Miedema en Elisa de Jong meegedaan. Voor Noord U19 hebben Anna Kok, Esther Brouwer, Sannah de Roo, Jorrit de Vries, Simon en Daniel Kempenaar mee gedaan. 

Alle talenten hebben laten zien dat ze mee kunnen doen op dit niveau. Bij Noord U17 heeft Elisa de Jong lang meegedaan voor een plek in Noord U17. Pas in de laatste fase is zij afgevallen. Voor Noord U19 is Daniel Kempenaar, na 4 zware rondes, geselecteerd voor Noord U19.  Door deze knappe prestatie mag hij zich komend seizoen meten met de talenten van Noord U19 en de rest van Nederland en maakt hij weer kans om mee te mogen doen aan het prestigieuze Challenge toernooi in Rotterdam. 

Als vereniging mogen we trots zijn dat we zoveel talentvolle spelers hebben en laten we zien dat talenten van kleinere clubs ook serieus mee kunnen doen voor een plaats in de talententeams van korfballend Nederland.  

We wensen Daniel namens het bestuur en TC veel succes in het komende seizoen. 


 

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda