Het bestuur en technische commissie van KV It Fean zijn verheugd te kunnen mededelen dat Margriet Kootstra en Shana v/d Meer, beide zijn momenteel speelsters van het talentvolle en succesvolle team De Havic’s, komend seizoen aan zullen sluiten bij de jonge en talentvolle selectie van KV It Fean/KC Boelenslaan. 
Margriet en Shana zijn beide vanaf het begin onderdeel geweest van het talententeam De Havic’s en hebben de afgelopen jaren op het hoogste niveau diverse landskampioenschappen behaald. 

Nu het project Havic’s aan het eind van dit seizoen stopt, zijn beide speelsters op zoek gegaan naar een nieuwe club waarin zij hun ambitie en plezier in het korfbal kunnen voortzetten. In de eerste kennismaking met beide speelsters is een goed contact ontstaan en op basis daarvan hebben beide speelsters de afgelopen weken diverse malen met de jonge selectie van KV It Fean/KC Boelenslaan mee getraind en van beide kanten is er een positief gevoel ontstaan om in het nieuwe seizoen samen met ambitie de competitie in te gaan. 

Voor de vereniging is de komst van Margriet en Shana een mooie kwaliteitsimpuls. De ervaring die beide speelsters met het spelen op het hoogste niveau meenemen is een perfecte aanvulling voor onze leergierige selectie.

Als bestuur en technische commissie wensen we Margriet en Shana, naast veel sportief succes, ook veel korfbal plezier bij KV It Fean.  

Namens het bestuur
Henk Kempenaar 
Voorzitter KV It Fean

talenten havics kiezen vo...
talenten havics kiezen voor kv it fean 1 talenten havics kiezen voor kv it fean 1
talenten havics kiezen vo...
talenten havics kiezen voor kv it fean 2 talenten havics kiezen voor kv it fean 2

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!