Begin februari lijkt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel te komen. De temperaturen worden steeds een beetje aangenamer, de maatregelen worden weer een beetje versoepeld, trainingen worden weer opgestart, kortom: er kan weer plezier worden gemaakt! Tijd voor de jeugdcommissie om de hoofden gauw bij elkaar te steken. 

De eerste activiteit was een online Pubquiz voor de A-junioren en B-aspiranten. De quiz bestond uit zeven rondes met elk een ander onderwerp. Van algemene kennis tot muziek en van de coronaronde naar uiteraard de KV It Fean / Boelenslaan ronde. Zo’n 20 enthousiaste deelnemers streden deze avond om de felbegeerde oranjekoek van bakkerij de Korenaar uit Surhuisterveen. Uiteraard kan er maar één persoon de beste zijn en dat was deze avond Elisa de Jong van de B1. 

De volgende activiteit stond in het teken van kleurplaten! Als jeugdcommissie waren wij benieuwd naar de creatieve kant van onze jeugdleden en daarom kreeg de jongste jeugd allemaal een kleurplaat thuisbezorgd. Hier is massaal gehoor aan gegeven, want uit maar liefst 21 kleurplaten moesten wij drie winnaars kiezen. Een moeilijke keuze, want iedereen had goed z’n best gedaan… Uiteindelijk waren het Ilse Lulofs, Hannah Postmus, Janna Hamstra en Jens Smeding die zich de Picasso van het team mogen noemen. Uiteraard vinden wij het leuk dat iedereen zo enthousiast heeft meegedaan, dus daarom heeft iedereen een leuke/lekkere traktatie gekregen.

De laatste activiteit in deze maand werd georganiseerd voor al onze C-aspiranten en D-pupillen. Maar liefst 30 jeugdleden verzamelden zich zaterdagochtend op de parkeerplaats bij Trimunt in Opende. Onder leiding van Remco, Grietje, Simon, Jelmer, Sytse, Jelmer en Nynke werd er deze ochtend een potje vlaggenroof, of te wel Levend Stratego gespeeld. De groep werd opgedeeld in twee teams, welke beide een deel van het bos toegewezen kreeg. Hier moesten de teams hun vlag verstoppen, waarna ze de strijd met elkaar aan moesten gaan om de vlag van de tegenstander te veroveren. Uiteindelijk wist team rood de vlag van team blauw te veroveren, waardoor zij zich als winnaar van de ochtend mochten bekronen. Een leuke activiteit, waar de spelleiding stiekem een beetje jaloers vanaf de zijlijn naar de fanatieke spelers toekeek.

Ook de eerste activiteit van april heeft alweer plaatsgevonden. Vrijdag 2 april was het weer tijd voor het altijd succesvolle paaseieren zoeken. Maar liefst 50 enthousiaste E’s, F’s en Kangoeroes hebben samen met hun vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes hun best gedaan om alle 290 verstopte paaseieren te zoeken; en met succes! Binnen anderhalf uur waren de meeste eieren gevonden. Deze middag kende dan ook veel winnaars: Leon, Ilse, Jeltsje Johanna, Amarens en Lucas wisten de meeste punten in hun leeftijdscategorie te verzamelen. Nynke, Jildou en Wendy waren de gelukkigen die de gouden eieren wisten op te sporen. Erg leuk om te zien dat er altijd weer met zoveel enthousiasme en zoveel deelname wordt meegedaan aan deze activiteit!

Deze eerste activiteiten kenden allemaal een groot aantal deelnemers. Hier worden wij blij van! Op zaterdag 17 april staat er nog een bootcamp onder leiding van Klaas Struiving voor de A’s, B’s, C’s en D’s op het programma. De planning voor de maand mei ziet er als volgt uit:

  • Zaterdag 1 mei: spelletjesochtend voor de E’s, F’s en Kangoeroes
  • Zaterdag 15 mei: Aventoer met de C’s en D’s
  • Zaterdag 22 mei: Beachkorfbal met de A’s en B’s

Wij hopen dat jullie hier weer allemaal in grote getale aan mee gaan doen! Mochten jullie zelf ook nog leuke ideeën hebben, laat dit dan vooral weten! Ga naar de trainer/coach of tik gerust Remco, Grietje, Ilona of Nynke aan.

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar doorpakkende, energieke maar vooral enthousiaste nieuwe jeugdcommissie-leden! Lijkt het je leuk om de jeugd een fantastische ochtend/middag te bezorgen? Of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Johan Hamstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_kleurplaten 1 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_kleurplaten 1
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_kleurplaten 2 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_kleurplaten 2
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_kleurplaten 3 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_kleurplaten 3
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_paaseieren 1 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_paaseieren 1
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_paaseieren 2 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_paaseieren 2
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_paaseieren 3 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_paaseieren 3
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_pubquiz 1 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_pubquiz 1
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_pubquiz 2 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_pubquiz 2
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_pubquiz 3 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_pubquiz 3
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 1 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 1
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 2 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 2
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 3 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 3
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 4 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 4
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 5 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 5
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 6 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 6
jeugdcommissie_activiteit...
jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 7 jeugdcommissie_activiteiten_maart_21_stratego 7

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!