Beste leden, ouders van (jeugd)leden en supporters,

Nog steeds hebben we volop te maken met het coronavirus en alle consequenties die daarbij horen. Ook in onze regio hebben we hier helaas mee te maken. We hopen dat de genomen maatregelen op termijn toch de uitwerkingen hebben die er voor kan zorgen dat we weer enigszins terug kunnen naar een normaal leven. Hoewel het  fysiek, mentaal en economisch voor iedereen zwaar is, hopen we dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheden blijft nemen om zo elkaar weer snel op het korfbalveld te kunnen ontmoeten.

Op 14 januari hebben we via de website jullie geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de financiële consequenties die de coronamaatregelen, opgelegd door de overheid, hebben voor onze vereniging.

Als bestuur vinden we het belangrijk om onze leden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Misschien hebben jullie mee gekregen dat zowel de overheid als het KNKV diverse maatregelen heeft getroffen om verenigingen te compenseren. Wij, als bestuur, vinden dat ook een deel van die compensatie, daar waar mogelijk is, terug moet vloeien naar onze leden. Daarom hebben wij als bestuur besloten om in februari 2021 geen contributie te innen.

Als bestuur, technische commissie en jeugdcommissie zijn we continu aan het kijken wat we wel voor onze leden kunnen organiseren. De Bingoavond was daar een mooi en succesvol voorbeeld van.

Ook voor de jeugd willen we weer los gaan met activiteiten die binnen de corona maatregelen wel gedaan kunnen worden.

Met onze buren van korfbalvereniging OKO hebben we een afspraak kunnen maken dat we met de jeugd, zolang onze eigen velden nog niet goed beschikbaar zijn, op het kunstgras van OKO mogen trainen. We zijn OKO daar zeer dankbaar voor. De technische commissie zal samen met de jeugdtrainers een schema opstellen en iedereen hierover informeren.

Daarnaast zal de Jeugdcommissie met een agenda komen van activiteiten voor de jeugd die de komende tijd gehouden zullen worden. Bij deze activiteiten zullen we volop hulp kunnen gebruiken van iedereen die wat tijd over heeft.

Hou de mailbox, website en social media van Kv It Fean goed in de gaten.

Als club dienen we formeel binnen 3 maanden na het afsluiten van het financiële boekjaar een ledenvergadering te organiseren. Gezien de huidige situatie heeft het bestuur besloten deze vergadering uit te stellen. Wel zullen we de kascontrole laten plaatsvinden, natuurlijk binnen de geldende coronaregels.

Ondanks dat we zelf niet kunnen korfballen, is de Korfbal League wel te volgen via de livestream. Je kunt dit doen via Eyecons.

Dit is volledig gratis en zo kun je toch nog genieten van het topkorfbal in Nederland.

Omrop Fryslân heeft een Troch de Koer bokaal georganiseerd voor clubs die in 3e/4e klasse district uitkomen. Als KV It Fean doen we ook mee. De uitzending (radio) is op zaterdag 27 februari om 14.40 uur. Namens It Fean doet mee Grietsje de Bruin en zij wordt begeleid door coach Ron Berkenbosch.

 

It Fean internationaal

Tijdens de digitale Bingo ging 1 van de prijzen naar Italië. Bijna moest Jille van Houten daar onderhoud aan de tuin plegen bij oud-lid Berend Broersma. Berend is nog steeds lid van de Club van 100 en woont al enkele jaren in Italië nabij Lago Maggiore/Milaan.

Zoals een aantal van jullie weten is Joëlle van der Hoek 8 weken in Ghana om daar de lokale bevolking te ondersteunen. Haar avonturen kun je volgen via Polar Steps.

 

Mochten jullie, onze leden, nog vragen hebben dan horen we deze graag van jullie.

Blijf verder gezond allemaal.

Het bestuur van KV It Fean

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
20 apr.14:00Heerenveen 4 - It Fean / Boelenslaan 3Meer
20 apr.15:30Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 - It Fean / Boelenslaan 2Meer
20 apr.17:00Hoogkerk/Schelwald Optiek 1 - It Fean / Boelenslaan 1Meer
22 apr.18:15TFS D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
25 apr.20:15DWA/Argo/ROG MW3 - Boelenslaan / It Fean MW1Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW117 apr.4 - 8
It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F120 apr.10 - 12
Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E320 apr.6 - 4 (0 - 0)
It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B120 apr.5 - 7
Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E220 apr.18 - 4 (4 - 2)
Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D120 apr.4 - 9
It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E220 apr.6 - 4 (1 - 3)
It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A320 apr.21 - 12
Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C120 apr.5 - 2
Invicta/Frigro A1 - It Fean / Boelenslaan A120 apr.11 - 9
Bekijk alle uitslagen

Agenda