Net als andere verenigingen om ons heen, zijn we zoekende naar leuke dingen die we onze leden kunnen bieden. We kunnen nu aankondigen dat we op 15 januari 2021 een *online bingo* organiseren. Een setje van 4 bingokaarten kost € 10,- en daarmee maak je 12 keer kans op een prijs! De bingo streamen we via ons YouTube-kanaal: www.youtube.com/kvitfean. Om 19:00 uur gaan we live. Om precies 19:30 uur trekken we de eerste bal.

Hoe meer deelnemers, hoe mooier de prijzen: de gehele inleg gaat naar de prijzenpot! 

Het is uiteraard open voor al onze leden, maar ook voor jullie vrienden. Nodig ze uit en we zorgen voor een gezellige avond in deze saaie tijd! 

Tot op 15 januari! 

Kaarten kun je kopen en betalen via www.itfean.nl/bingo en ze worden in de dagen voor 15 januari bij je thuis bezorgd.

Lees hieronder de spelregels en tips voor bij de livestream!

 

Spelregels
Per kaart spelen we 3 spellen:

  • Eerst de bovenste horizontale rij (van links naar rechts);
  • Daarna de bovenste én onderste rij (van links naar rechts);
  • Ten slotte de volle kaart. Alle vakjes moeten dan zijn afgekruisd.

Een set bingokaarten bestaat uit 4 kaarten. We spelen bovenstaande dus vier keer! Je maakt dus in totaal 12 keer kans op een prijs.

Als je bingo hebt bel je met één van de twee bingo-telefoonnummers. Is het eerste telefoonnummer bezet, dan bel je het tweede telefoonnummer. Bel niet anoniem. Mochten er problemen met de verbinding zijn, bellen wij je namelijk terug! Je noemt dan de code op de bingokaart en zo kunnen wij controleren of het een juiste bingo betreft.

Als meerdere personen tegelijk bingo hebben kijken checken we eerst of dit bij hetzelfde getrokken balletje is gebeurd. Als de een eerder bingo had dan de ander, dan telt die.

Als beide spelers een goede -gelijktijdige- bingo hebben, wordt er een enveloppe opengemaakt. De éérste beller met bingo mag gokken of er een rode of witte kaart in de enveloppe zit. Indien de beller goed gokt, wint hij/zij de prijs. De ongelukkige nummer twee verdiend een troostprijs.

De kans is erg klein, maar mochten er 3 of meer mensen tegelijk bingo hebben, maken alleen de eerste twee bellers kans op de prijs.

 

Tips voor de stream
De beste manier om de stream te bekijken is rechtstreeks via de website van YouTube. De app op de smart t.v.’s is is sommige gevallen niet nieuw genoeg en hierdoor ontstaat een vertraging. Het kan dan voorkomen dat als je bingo hebt, je te laat belt.

Tijdens de pauzes is het verstandig om de livestream te vernieuwen om eventuele vertraging te omzeilen.

Mocht door technische problemen onze livestream worden onderbroken, controleer dan onze socials (onderaan deze tekst). Hier komen storingen direct op te staan. Hier komt ook zo snel mogelijk informatie over een nieuwe stream. Bij een langdurige technische storing kan het zijn dat we stoppen met streamen. Ook dit wordt via onze socials gecommuniceerd. De verdere afhandeling ook.

 

Communicatie via socials
www.facebook.com/itfean
www.twitter.com/kvitfean

Reacties  
Was super gezellig, complimenten. Zeker voor herhaling vatbaar. Top!
De bingo was heel geslaagd, ik heb een hele leuke avond gehad. Smaakt naar meer :-)
Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda