2020 is een jubileum jaar: de 25ste rollade actie. Al jaren lang organiseren we samen met onze sponsor Keurslager Albert & Aukje in de laatste maanden van het jaar de succesvolle rollade actie. Voor de vereniging financieel een belangrijke actie. Daarnaast rekenen vele leden, familieleden en vele inwoners van en rondom Surhuisterveen op een overheerlijke kwaliteitsrollade tijdens de feestdagen.
Corona leek aanvankelijk roet in het eten te gooien, want bij het bestellen en afleveren zijn we veel onderweg en is er veel contact. Uw én onze gezondheid is belangrijk voor ons, daar willen we geen risico mee nemen. We zijn er in geslaagd om de actie corona-proof te maken, dus in het jubileum jaar doen we de Rollade actie – Corona style.

Wat betekent dit:
•    Geen bestellijsten
•    Geen leden langs de deur
•    Geen bezorging
•    Geen prijsjes voor de beste verkoper

Want de organisatie is dit jaar als volgt:
•    Bestellingen kun je doen via de website
•    Je geeft aan of je kiprollade, varkensrollade of half-om-half rollade wilt, als je dit wilt kun je de rollade ook in een doosje bestellen
•    Je geeft aan wanneer je de rollade(s) afhaalt
•    De betaling wordt ook gelijk via de website afgehandeld
•    Op vrijdag 18 december én zaterdag 19 december hebben we een Pick up Point ingericht, op de parkeerplaats bij de Surventohal. Daar haal je de rollades zelf op. Heb je ook voor familie of kennissen besteld, dan lever je die zelf af.

De bestellingen doe je natuurlijk niet alleen voor je zelf, maar ook voor familieleden en kennissen. Die lusten uiteraard ook een rollade en bestelden voorgaande jaren ook bij jou. Verzamel eerst alle bestellingen en voer dit dan in 1x in op de website.

De sluitingsdatum voor de actie is op 8 december.

De bestelling plaats je op de website: www.itfean.nl/rollades    

Deze bestelmethode zullen we ook open stellen voor inwoners van Surhuisterveen, zodat zij hun rollade niet hoeven te missen. Ook zij moeten de rollade afhalen op ons pick-up point. Voor hen wordt een advertentie in De Feanster geplaatst en natuurlijk zullen we e.e.a. veelvuldig publiceren op de sociale media.

Voor bedrijven hebben we uiteraard een bedrijven bestelformulier. Die kun je aanvragen via onderstaande gegevens.

Voor vragen opmerkingen neem je contact op met Peter Koopstra (06-53921037) en/of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!