Op 1 november a.s. loop ik de marathon van New York. Dat doe ik om de de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinder Ziekenhuis te ondersteunen.
Deze Stichting wil het verblijf van ernstig zieke kinderen, 0-18 jaar, aangenamer maken. Dit doen ze op verschillende manieren. Mooie voorbeelden daarvan zijn een Kinderbioscoop, Muziektherapie en het vrolijk aankleden van wacht- en behandelkamers.

Om deze actie kracht bij te zetten heb ik samen met Wijnhuis Machiel een mooi aanbieding gemaakt; 6 flessen wijn voor 45 euro. Van iedere 45 euro gaat er 18 euro naar de Stichting. Je ontvangt 3 flessen wit en 3 flessen rood, thuisbezorgd door mij persoonlijk.

Maison Vic rouge 2018 (Druivensoorten: cabernet sauvignon + merlot)
Plezierige rode wijn voor elke gelegenheid met fraaie geuren van kersen en frambozen. In de mond toont de wijn zich rond, zwoel met in de afdronk zachte tannine. Heerlijk als avondwijn, bij Friese droge worst, jonge belegen kazen en bij varkensrollade.

Maison Vic Blanc 2018/2019 (Druivensoorten : Vermentino en Chardonnay)
Parfum van witte bloemen en appels en een milde frisse smaak. Dit maakt het tot een perfect aperitief, lekker bij Quiche, zachte kazen en als begeleider van visgerechten.

Hoe kun je bestellen?
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel of App: 06-11582107 Spreek me aan: Henk de Vries

Alvast bedankt,
Henk de Vries, Koarstmoas 7, 9231 NC. Surhuisterveen

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!