In 2020 vindt de Jeugd Sponsor Actie van de POIESZ weer plaats. KV It Fean is ook dit jaar weer ingeloot, dus we hebben als vereniging weer een mooie kans extra geld op te halen voor onze club! We doen mee in de Poiesz Supermarkt in Opende. De actie loopt van maandag 10 februari tot en met zondag 5 april a.s.

HOE HET WERKT
Inmiddels is het bij de meeste mensen wel een bekend concept: 
bij iedere € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvang je als klant 1 gratis jeugdsponsormunt. Daarnaast zijn er iedere week aanbiedingen waarmee extra jeugdsponsormunten te scoren zijn. Deze munten deponeer je in de clubkoker van KV It Fean, die bij de in-/uitgang van de winkel staat.
Hoe meer munten in onze koker, hoe groter het geldbedrag dat in onze clubkas belandt!
Munten die in andere POIESZ-supermarkten worden gehaald, mogen óók in de koker in Opende worden gedeponeerd.

KV IT FEAN VERKOOPDAG
Op zaterdag 22 februari 2020 mag de jeugd van KV It Fean meehelpen met de verkoop van een sponsorproduct dat die week in de aanbieding is. Met de verkoop hiervan kunnen er extra munten worden gescoord voor de vereniging.
Meehelpen? Graag! Je bent van harte welkom! Meld je alvast aan via WhatsApp 06-21166242 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

JEUGD SPONSOR GALA
Na 5 april 2020 gaat de Poiesz munten tellen en tijdens het Jeugd Sponsor Gala op vrijdag 17 april 2020 wordt bekend hoeveel elke vereniging uitgekeerd krijgt.
KV It Fean krijgt hier kaarten voor. Wil je mee? Meld je dan alvast aan via bovengenoemde kanalen. Wie het eerst komt, het eerst maalt 😉
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!