Vrijdag 18 oktober waren alle D-pupillen en C-aspiranten uitgenodigd voor een heuse Halloween-zwemavond bij zwemkasteel Nienoord. Ondanks dat op deze vrijdag de herfstvakantie begon, vertrokken we met een groep van 21 kinderen rond 18.30u naar het zwemfeest.

Bij aankomst werd meteen duidelijk dat dit een erg leuke avond zou worden met de vele enthousiaste kinderen. Er werd uiteraard gezwommen, gestoeid, van de glijbaan gegleden en zelfs gedanst! Er was namelijk ook een DJ aanwezig, die veelvuldig de kinderen liet kennismaken met de Nederlandse feestmuziek. Aan het einde van de avond kende iedereen het gevreesde nummer ‘Fuifje’ daarom ook bijna van voor naar achter en andersom. Aangezien we als feedback kregen dat we veeel te kort hadden gezwommen, kunnen we als Jeugdcommissie concluderen dat dit een goede start van het activiteitenprogramma was!

De volgende activiteit op het programma is een Pietentraining voor de kleinste jeugd, namelijk de E’s, F’s en Kangoeroes. Een precieze datum hiervoor zal nog geprikt worden, maar we hopen wederom op een grote opkomst!

Groetjes van de Jeugdcommissie

zwemfuifje_nienoord_1
zwemfuifje_nienoord_1 zwemfuifje_nienoord_1
zwemfuifje_nienoord_2
zwemfuifje_nienoord_2 zwemfuifje_nienoord_2

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!