Afgelopen dinsdag en woensdag zijn vele vrijwilligers in hun vakantie aan de slag gegaan bij de 38e profronde van Surhuisterveen. Al jarenlang doen we als korfbalvereniging diverse werkzaamheden voor het Wielercomité, zo ook dit jaar weer. Dinsdagochtend hebben we alle spandoeken op de dranghekken gehangen. Met een nieuwe contactpersoon vanuit het comité is dit prima verlopen. ’s Middags mochten de flyeraars aan de bak. In het begin ging dit niet zo snel, het was ook warm. Een ijsje zorgde voor de welkome verkoeling.

Het laatste uur ging het snel, een verkoelend buitje leek even roet in het eten te gooien, maar de loop kwam er weer in. Uiteindelijk waren ook de laatste van de 5.000 flyers met het programma en een mooie poster zo weg. Na de spannende finale waren de spandoeken in een recordtijd weer in de winkelkarren en konden we ook het feest in. Woensdagochtend even uitslapen en hebben we de doeken weer opgeruimd.
Dankzij alle vrijwilligers hebben we dit weer tot aller tevredenheid gedaan. We rekenen volgend jaar ook graag weer op jullie.
Traditioneel als we zijn, kreeg natuurlijk iedereen een lootje voor de appeltaartenverloting.
Dit jaar vielen Jannie, Remco en Baudie in de prijzen. Geniet ervan!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!