Sinds dit voorjaar zijn we gestart met het sturen van digitale nieuwsbrieven. Op deze manier kunnen we snel al onze (ouders van jeugd-) leden bereiken. Op de ledenvergadering is besloten dat Yn’e Koer alleen als bewaarnummer op papier gaat verschijnen en verder ook als digitale nieuwsbrief wordt verstrekt. Voor het versturen van de nieuwsbrieven hebben we tot nu toe de e-mailadressen gebruikt zoals deze in onze ledenadministratie (Sportlink) zijn vastgelegd. De registratie van wijzigingen in e-mailadressen wordt daarmee steeds belangrijker.

Bij gezinnen is het nu nog vaak zo dat bij de (oudere) kinderen in Sportlink de e-mailadressen van hun ouders is vermeld. Of wellicht wil de (2e) ouder of verzorger de nieuwsbrief op een eigen e-mailadres ontvangen.

Als je de nieuwsbrief op een ander (of extra) e-mailadres wilt ontvangen, wil je dat dan doorgeven? In principe blijft de registratie van de ledenadministratie ongewijzigd, tenzij je dit ook duidelijk aangeeft.

De wijziging (of extra e-mailadres) graag doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op:
Mocht je het e-mailadres in de ledenadministratie wijzigen, dan heeft dat wel gevolgen voor je inlog in de Korfbal-app op je mobiel. Dan moet je, nadat de wijziging is doorgevoerd in de ledenadministratie, een keer afmelden/aanmelden met je nieuwe e-mailadres op je Korfbal-app.

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!