Tiko Kinderopvang is in 2019 wederom hoofdsponsor Feanster Schoolkorfbaltoernooi. Dit toernooi werd in verband met het 60-jarige jubileum in 2018 voor de eerste keer georganiseerd.

Door de vele positieve reacties vanuit de deelnemende scholen, ouders en sponsors konden we vorig jaar al snel de conclusie trekken dat we dit in 2019 opnieuw gingen organiseren. 

Tiko Kinderopvang had ook al in een vroegtijdig stadium dan ook weer van de partij te zijn. Eigenlijk een ‘perfecte match’, omdat dit bedrijf mooi aansluit bij de doelgroep van het Schoolkorfbaltoernooi.

Naast een bijdrage van het Durk Pultrum Fonds zijn er nog meer sponsors betrokken bij dit toernooi. De subsponsors zijn: Albert Heijn Surhuisterveen, Bies Group, Albert & Aukje Keurslager en Personal Touch Travel – Janneke Koopstra.

Daarnaast zijn de volgende bedrijven ook goed voor een financiele bijdrage of bijdrage en materialen of produkten: Drogisterij Helfrich, Bijzonder & Genieten, Rauwerda’s Visplaza, Bakkerij De Korenaar, Vitally, Sportcentrum Reflex, Bakker Bart, Happiness Yoga Lifestyle Surhuisterveen en Bouwkundig ontwerp- & tekenbureau Zuidema.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!