Nadat het eerste Feanster Schoolkorfbaltoernooi vorig jaar een groot succes is geworden, organiseert KV It Fean op woensdag 8 mei het 2e Feanster Schoolkorfbaltoernooi voor basisschoolleerlingen op Sportpark ’t Ketting te Surhuisterveen. KV It Fean hoopt naast de basisschoolleerlingen ook vele ouders, grootouders en overige supporters te mogen verwelkomen op deze gezellige en sportieve middag.

Aan deze tweede editie van het Feanster Schoolkorfbaltoernooi doen de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen uit Surhuisterveen en Boelenslaan mee. Dit zijn uit Surhuisterveen: De Bernebrêge, De Hoekstien en It Skriuwboerd en uit Boelenslaan De Wâldiik. In totaal wordt er een opkomst van maar liefst 200 deelnemende basisschoolleerlingen verwacht.

De teams spelen 4 tegen 4 wedstrijden. Na het spelen van een aantal wedstrijden tegen verschillende teams, wordt duidelijk wie de uiteindelijke winnaars zijn. Zowel korfballers als niet-korfballers doen mee. Tussen de wedstrijden door worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals: spijkerbroekhangen en 1 minuut korfschieten. Nieuw dit jaar is dat er ook activiteiten zijn voor de kinderen van groep 1 en 2. 

Net als in 2018 heeft Tiko Kinderopvang haar naam ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan het Feanster Schoolkorfbaltoernooi 2019 verbonden. Daarnaast wordt dit toernooi gesponsord door een groot aantal lokale sponsoren. Dankzij de steun van al deze sponsoren wordt het 2e Feanster Schoolkorfbaltoernooi mogelijk gemaakt. Komt u ook kijken op 8 mei 2019?

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!