Op naar Wolvega voor de laatste zaalwedstrijd dit seizoen. Nyncke is afwezig, maar met zijn vijven gaan we er tegenaan vandaag. Binnen 3 minuten staan we met 2 mooie doelpunten van Sjoukje voor. Rianne mist helaas met een mooi schot. Een doelpunt van de tegenpartij wordt, door goed verdedigd, afgekeurd.

Er wordt goed gespeeld door beide partijen, het niveau ligt hoog deze dag. Na de eerste 10 minuten spelen staat het 1-4. Sumeya komt er voor Eline in. Na een paar minuten komt de tegenpartij terug tot 3-4. We spelen goed samen als team, er wordt veel gevraagd van de dames. Al snel daarna staan we achter met 5-4. Rianne probeert daarna gelijk een schot op doel, helaas mis.

Met de rust gaat Sjoukje er even uit. De tegenpartij weet gelijk weer 2x te scoren. Eline en Eva proberen het beide, maar helaas. De tegenpartij weet de korf wel te vinden, en dan is het snel 10-4. Beide partijen missen dan een strafworp. Dan eindelijk scoort Eline, en snel daarna Eva. De laatste 10 minuten gaat Eva eruit.

Beide partijen weten nog een paar keer te scoren: Rianne de 7, Sjoukje de 8, 9 en 10 en dan komt Sumeya nog met de 11. Jammer genoeg verliezen we met 16-11, maar wat hebben ze ontzettend goed gespeeld. Top dames!
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!