Het bestuur van korfbalvereniging It Fean nodigt alle leden, ereleden en ouders van jeugdleden uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering welke gehouden wordt op donderdag 4 april 2019 om 19:30 uur in onze kantine “de Ynrinner” op sportpark 't Ketting. Via een digitale nieuwsbrief zijn alle leden hierover geinformeerd en zijn ook de stukken beschikbaar gesteld die betrekking hebben op deze ledenvergadering.

Wij hopen van harte dat een ieder deze ledenvergadering zal bijwonen. Het is voor ons als bestuur van groot belang te weten hoe leden, ereleden en ouders van jeugdleden over de gang van zaken bij It Fean denken. 

Om een goed beleid te bepalen is de mening van elk lid erg belangrijk. Het bestuur vraagt een ieder alle stukken grondig door te lezen en mee te nemen naar de vergadering, zodat we een goede en constructieve vergadering zullen hebben.

Bij verhindering graag afmelden bij: Gea van der Hoek, tel. 0512-364491 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 4 april a.s.
Het bestuur.
Surhuisterveen, 28 maart 2019

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!