Afgelopen zaterdag was alweer de 5e editie van de Pubquiz van KV It Fean. Een avond die altijd ontaard in een jolige sfeer en een supercompetitieve strijd tussen de teams. De pubquiz is in goede handen van superquizmaster Johan, geassisteerd door zijn charmante assistentes Manon en Meike.

Goed voorbereide vragen en stellingen, diverse thema’s werden besproken. Kennis van beroemde honden is even belangrijk als kennis over het WK korfbal. Of wie de voorzitter van het KNKV is. De altijd terugkerende muziekfragmenten, maar nu in een cover-variant. En de reclames herkennen: bij welke winkel of merk hoort deze tune? Cryptogrammen oplossen en een nieuwe hit deze editie: de BOUT-Bonus!!

In de 4 voorgaande edities ging team Jan-Jetse Sûkerkul er al 3x met de prijs vandoor. Vorig jaar leek Team ZonderPetra de hegemonie te doorbreken. Zaterdag zou blijken of er een trend was ingezet. Het begin van de avond was nog veelbelovend, maar hoe verder de avond vorderde, hoe zichtbaarder de aftakeling werd. Team ZonderPetra, was geen schim van de vorige editie. Was het de gewijzigde samenstelling, de ontbrekende spelers, waren de vragen nu moeilijker ? Of was het vorig jaar gewoon geluk. We zullen het wellicht nooit weten.

Waar de een faalt, zie je dat de andere straalt. Team Jan-Jetse ging er weer met de wisseltrofee vandoor en er was een verrassende nummer 2, te weten T.Z.N. en nummer 3: Team Gea en Hein.

TZPMWMP zakte dit jaar naar een teleurstellende 4e plaats en likte haar wonden. Met Team Vakvulling op 5, Poedel op 6 volgt Team A1 op een mooie 7e plaats. De Loansters deden dit jaar voor het eerst mee, een 8e plaats is dan helemaal niet slecht.

Op naar volgend jaar !! Revanche !!
 

pubquiz 2019 jjs
pubquiz 2019 jjs pubquiz 2019 jjs
pubquiz 2019 scores
pubquiz 2019 scores pubquiz 2019 scores
pubquiz 2019 tzn
pubquiz 2019 tzn pubquiz 2019 tzn

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!