Korfbalvereniging It Fean houdt zaterdag 9 februari een Kangoeroe Instuif om jongens en meisjes van drie tot en met zes jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. De Kangoeroe Instuif is van 10.15 tot 11.00 uur in de Surventohal aan de Ketting 1 te Surhuisterveen.

De Kangoeroes doen de spelletjes gekleed bij voorkeur in sportieve kleding en sportschoenen (binnenschoenen). Omkleden kan in de kleedkamers van de Surventohal. Geen sportschoenen? Geeft niks, op blote voeten kunnen de kinderen ook gewoon met de activiteiten meedoen!

De Kangoeroes zijn de jongste leden van KV It Fean. Zij spelen nog geen wedstrijden in competitieverband. De kinderen worden door ervaren trainers op een speelse manier in aanraking gebracht met de (korfbal)sport. Er vindt één keer per maand een Kangoeroetraining plaats, waar allerlei spelletjes worden gedaan en waar plezier en gezelligheid voorop staat.

Voor eventuele vragen over de Kangoeroe-instuif of de Kangoeroe Klup kan er contact opgenomen worden met Monique Bosma (bestuurslid KV It Fean) via telefoonnummer 06-50876807.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!