Op zondagochtend 3 februari 2019 organiseert het KNKV Korfbal RTC Noord de selectietraining voor het seizoen 2019-2020.
De selectietraining staat onder leiding van Mike Vlietstra (RTC trainer) en Kees Vlietstra (RTC trainer/bondscoach Oranje U21).
Zit je nu in groep 7 of 8 en mag je binnenkort naar het voortgezet onderwijs? Heb je korfbaltalent en de ambitie om een topspeler te worden? Dan ben je van harte welkom.

Iedere dag beter worden.
Het Korfbal RTC Noord is een door het KNKV geregisseerde dagopleiding tot topkorfballer. Het korfbal RTC Noord is clubneutraal en deelnemers blijven dus gewoon trainen en spelen bij hun eigen vereniging. Daarnaast trainen deelnemers 3 ochtenden in de week bij het korfbal RTC Noord te Groningen, van 8 tot 9.30 uur. Na de training beginnen dan om 11.00 uur de schoollessen op de topsport talentschool Groningen.

De TTS kan iedere middelbare schoolvorm faciliteren (dus VMBO-BB, VMBO-KB, TL, HAVO en VWO). 
Bij het Korfbal RTC Noord staat alles in het teken van jouw ontwikkeling tot topkorfballer. We willen je laten uitgroeien tot een topsporter. Met en tegen leeftijdsgenoten nog beter worden in korfbalacties; schieten, vrijspelen, passen, rebounden en verdedigen.

Jaarprogramma en begeleiding.
Korfbal RTC Noord biedt een programma voor het hele schooljaar, dus voor 40 weken per jaar. In de schoolvakanties zijn er geen trainingen, Gedurende het hele seizoen kun je per week 3 trainingen volgen.
Naast de trainingen organiseert Korfbal RTC Noord eens per 2 jaar een trainingsweek in het prachtige Barcelona (Spanje).

Samenwerking met de Topsport Talent School, Werkman College.
RTC Noord werkt nauw samen met de Topsport Talent School (TTS) van het Werkman College in Groningen. Trainingen en schoollessen worden op elkaar afgestemd; de sport staat centraal en het lesprogramma past zich aan waarbij het succesvol afronden van de schoolopleiding een voorwaarde blijft. Deelname aan het RTC betekent ook deelname aan de TTS van het Werkman College. Mocht dit niet lukken zal er worden gekeken naar een andere constructie.
Voor meer informatie over de Topsport Talent School (Werkman College), zie de website van de TTS, www.topsportlatentschoolgroningen.nl.

Aanmelden.
Hebben jij en je ouders interesse voor deelname aan het RTC, meld je dan aan voor de selectietraining van zondag 3 februari 2019.
Stuur je aanmelding per mail voor donderdag 31 januari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag met vermelding van je voor- en achternaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en mailadres. Vermeld ook je club waar je lid van bent.

Meer informatie.
Waar:                          Sporthal Corpushuis, van Swietenlaan 1, 9728NX.
                                   Wanneer:            Zondag 3 februari, van 10 tot 12 uur.

Na de selectietraining volgt er een informatie sessie voor de deelnemers en ouders. Hier zal worden ingezoomd op de afstemming tussen het korfbal-en schoolprogramma.
Kijk nu al voor meer informatie op www.topsporttalentschoolgroningen.nl of stel je vraag per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We hopen je te begroeten op zondag 3 februari 2019.
 

Met sportieve groeten,
 

Kees Vlietstra
Mike Vlietstra

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!