De kerstvakantie, de gezelligste vakantie! Twee weken met familie en vrienden lekker eten en knallend het nieuwe jaar in!
Maar er ontbreekt vaak 1 ding, korfballen!!:-( In deze weken wordt er op de clubs weinig getraind, maar wees niet bang. Bij Korfbalstars gaan wij weer lekker door met korfballen! Bij de Kerstclinics leer jij hoe je als een baas knallend 2019 in gaat. Dit jaar organiseren wij op 5 verschillende locaties in Nederland een te gekke clinic waarbij iedereen een baas kan worden op het korfbalveld! 

BAAS in het veld, over je tegenstander en de bal. Wordt ijzersterk in de korfzone en ontwikkel je vaardigheden!

 
Eind 2018 zijn wij in Gorredijk (27-12) en Arnhem (28-12). Begin 2019 zijn wij in De Lier (2-1), Koog aan de Zaan (3-1) en Papendrecht (4-1). Daarbij hebben we voor alle locaties verschillende Stars geregeld die jullie de clinic komen geven. Zo leren jullie van de bazen van het Nederlands topkorfbal om een goede korfballer te worden op het veld. Hoe tof is dat?! Voor alle niveaus en leeftijden:

De tijden van de clinics zijn als volgt;
E's en D's van 10:00 uur tot 12:00 uur
C's en B's van 13:00 uur tot 15:00 uur

Bekijk hier ook onze preview van de Kerstclinics:
https://www.youtube.com/watch?v=xkm-j084n3M

Nieuw trainingsshirt!
Naast trainingen door topspelers en -trainers ontvangen alle deelnemers bij de start van de clinic een gloednieuwe trainingsshirt van KLUPP Sportswear. Zij zijn onze nieuwe partner voor de shirts. KLUPP is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en bedrukken van sport- en verenigingskleding en leveren topkwaliteit!

Is jouw club toe aan een nieuwe shirtsponsor? Als jouw club via Korfbalstars een kledingcontract bij KLUPP afsluit, verdient de club een clinic of een jaar lang trainersbegeleiding! *
 
*informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de voorwaarden.

Help Mee!
We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Wilt u deze nieuwsbrief delen binnen uw eigen kanalen, website en richting uw jeugdleden??
Wil jij als speler ons helpen?? Vertel al je teamgenootjes en vriendjes over deze clinics! Dan wordt het een echte gezellige dag! Verspreid de posters van de Kerstclinics op social media, websites en natuurlijk via whatsapp. Zorg dat je team het weet, je trainer en je vrienden! Zo kan je met al je vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan de Kerstclinics!
 
Check de website en klik daar op de flyer van jouw locatie.
We zien je bij de Kerstclinics!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!