De stemmen zijn geteld en de sponsorbedragen zijn bekend gemaakt. Dinsdag 10 juli togen Margriet Dijk en Gretha Postmus op de fiets naar het Baron Theater in Opende. Ook Corry Helfrich was mee, die dacht met 2 petten op aanwezig te zijn op de slotavond. Namelijk met die van KV It Fean en met die van Zwembad de Wettervlecke. Ze had ook een derde pet; ze was er ook op persoonlijke titel. Dat wist zij echter nog niet.

Heel veel vertegenwoordigers van heel veel andere verenigingen stond een warm onthaal te wachten met slagwerkers die met containers muziek maakten. De ontvangst was verder ook dik in orde met koffie/thee en een lekker zoet hapje.

Er werd een optreden verzorgd door één van de deelnemende gymverenigingen. Deze dreigde dat bijna zonder muzikale begeleiding te moeten gaan doen, omdat het geluid niet deed wat nodig was. Het kwam goed. Gelukkig.

De opbrengsten werden bekend gemaakt en op dat moment werd het Corry duidelijk waarom ze ook door KV It Fean werd meegevraagd. De Rabobank zette Corry nog eens extra in het zonnetje, vanwege het feit dat zij een lintje heeft ontvangen voor ruim 45-jarig vrijwilligerswerk bij diverse verenigingen. Zij ontving een prachtig bos bloemen. KV It Fean ontvangt uit de Rabobank ClubKas Campagne € 560,=. Een heel mooi bedrag!

We danken de Rabobank voor deze campagne en de leuke avond. En vooral een dankwoord aan alle mensen die hun stem(men) op KV It Fean hebben uitgebracht: HARTELIJK DANK!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!