De seizoensafsluiting staat voor de deur en de kampioenswedstrijd is al weer een aantal weken geleden, maar toch is het goed om daar nog even bij stil te staan.

Op 26 mei was het dan zover, met eigenlijk nog 2 wedstrijden te spelen kon de F1 al kampioen worden. De afgelopen seizoenen waren moeilijk, maar dit veld seizoen stond daar een team wat gegroeid was en de smaak van winnen te pakken had.  

Het zonnetje scheen en ze waren er helemaal klaar voor. De coach was zenuwachtiger dan de spelers zelf. Ondanks dat wij het eerste doelpunt maakte was het eerste kwartier van de wedstrijd moeizaam. Het plaatsen van de bal en vrijlopen ging lastig. De betrokken ouders, opa en oma’s bleef het team goed aanmoedigen en de toppers van de F1 lieten zich niet van de wijs brengen. Naar een kwartier hadden ze de smaak goed te pakken en kwam het scoren goed op gang. Na een helft spelen was het 6-2.

Na de pauze pakte de spelers het weer goed op en werd er goed samen gespeeld. Hierdoor kreeg iedereen eigenlijk kansen en werden er mooie doelpunten gemaakt. De eindstand was 10-2! Kampioen! Prachtig resultaat na een mooi seizoen!

De week daarop was de laatste wedstrijd die begeleid werd door Lydia als coach. Het kampioenschap was al binnen, maar dan is het wel top dat je de laatste wedstrijd ook nog wint met 13-3. Het blijft maar doelpunten regenen.

Margriet en ik (Jantina) zijn als trainer en coach super trots op deze toppers en de stappen die zij gezet hebben dit seizoen. Het is voor hun ook niet altijd makkelijk als je een fanatieke trainer en coach hebt. ;-) In plaats van de laatste training op het korfbalveld te doen zijn we naar het blote voetenpad geweest. Een super leuke afsluiting van dit seizoen.

Iedereen een fijne zomer gewenst en tot na de vakantie!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!