alt De hele maand februari zijn heel wat leden samen met hun vrienden, familieleden en collega’s in de weer geweest met het verzamelen van zoveel mogelijk sponsormunten voor onze korfbalvereniging. 

Afgelopen vrijdag 15 april is de actie afgesloten met een Jeugdsponsor Gala. Hier werden optredens gegeven van Monique Smit, de gebroeders Ko en Nick en Simon. Daarnaast werd bekend gemaakt wat de actie voor de betreffende verenigingen heeft opgeleverd.

Het was dus best spannend, maar bovenal was het een leuke avond. De leden van de D1, die geholpen hadden bij de promotie bij de supermarkt, waren mee naar het jeugdsponsorgala en ze stonden bijna helemaal vooraan om de optredens te zien. Tussen de optredens door werden op het podium cheques uitgereikt aan de 10 verenigingen met de meeste Sponsormunten. Wij hadden niet genoeg sponsormunten om op het podium te kunnen komen maar waren wel heel blij met de cheque die we aan het eind van de avond mochten ontvangen. De actie heeft onze vereniging € 748,- opgeleverd!!

De komende tijd zullen een flink aantal jeugdshirts vervangen worden. Hiervoor gaan we het geld gebruiken.

Iedereen die zijn of haar steentje hieraan heeft bijgedragen willen we hartelijk bedanken voor hun inzet!

Poiesz actie 2011 1
Poiesz actie 2011 1 Poiesz actie 2011 1
Poiesz actie 2011 2
Poiesz actie 2011 2 Poiesz actie 2011 2

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!