Met deze campagne ondersteunt de Rabobank Drachten Friesland Oost het verenigingsleven en hun activiteiten in de regio. Vorig jaar hebben we daar als vereniging ook aan meegedaan en dat was een groot succes. Het leverde ons toen € 615,- op voor onze clubkas. In moaie ynstruier! Dit jaar gaan we natuurlijk ook meedoen. De leden van de bank mogen tussen 15 en 30 juni 5 stemmen uitbrengen. KV It Fean doet dit jaar ook weer mee en we willen dit bedrag ruimschoots overtreffen.

Ben je klant bij Rabobank Drachten Friesland Oost, dan kun je ook lid worden van deze bank. Je kunt nog stemmen als je lid wordt vóór 1 mei! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een rekening bij deze bank. Daarmee ben je nog niet automatisch lid, maar je wordt het heel gemakkelijk via deze link:
Lid worden bij Rabobank Drachten Friesland Oost
Het lidmaatschap is gratis en brengt leuke dingen met zich mee: elk kwartaal ontvang je het ledenmagazine met interviews en nieuws uit de regio. Daarnaast kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld fotoprints of op een ticket voor Museum Dr8888. Kijk voor het volledige aanbod eens op www.rabobank.nl/dichterbijSteun KV It Fean! Word lid!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!