Zoals jullie weten doen we mee aan de Jumbo Sponsoractie. Het spaardoel van onze vereniging is:
KV It Fean organiseert 11 april 2018 het Feanster Schoolkorfbaltoernooi. Het doel hiervan is kinderen enthousiast te maken voor de korfbalsport.
Lees even verder hoe jij hier eenvoudig bij kunt helpen.

Doe mee aan de Jumbo Sponsoractie en spek onze clubkas!
Van maandag 5 maart tot en met zaterdag 12 mei 2018 vindt de Jumbo Sponsoractie bij de Jumbo Surhuisterveen plaats. Tien weken lang ontvangt u bij deze winkel bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 sponsorvoucher t.w.v. € 0,10. 
De sponsorvouchers kunt u doneren aan onze vereniging via de actiekast in de winkel of via de Facebookpagina van de Jumbo vestiging. De link vind je hieronder.

Verdien een bonus via Facebook
Naast het verzamelen van sponsorvouchers kunnen verenigingen een bonus verdienen door deel te nemen aan verschillende acties. Eén van die acties loopt via Facebook.  Via de Facebookpagina van de Jumbo Surhuisterveen wordt een bericht verstuurd waarin de contactpersoon van een willekeurige vereniging wordt gevraagd om binnen 10 minuten contact op te nemen. Neemt de contactpersoon binnen 10 minuten contact op? Dan verdient de vereniging een bonus van € 100,00. En die bonus kunnen wij goed gebruiken!
Dus zie jij het bericht langskomen, neem dan zo snel mogelijk contact op met Gretha.

Dus zorg ervoor dat je de Facebookpagina van de Jumbo Surhuisterveen gaat liken en volgen.

Doe mee met de jacht op de sponsorcheque
Op een geheime locatie in Surhuisterveen ligt een sponsorcheque ter waarde van € 1.000,- verstopt. Vanaf 12 maart worden er wekelijks hints op de Facebookpagina van Jumbo Surhuisterveen geplaatst. Deze moeten je leiden naar de geheime locatie. Help ons met het opsporen van deze cheque.

De contactpersoon van onze vereniging is Gretha Postmus. Je kunt haar bereiken via 06-21166242

Facebookpagina Jumbo Surhuisterveen: www.facebook.com/JumboSurhuisterveen 


 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!