Aanstaande maandag 5 maart start de Jumbo sponsor actie en wij doen mee. Bijgevoegde afbeelding bevat alle informatie die nodig is om er een geslaagde actie van te maken. Er zijn een aantal punten waar we flink kunnen scoren.

Actie 1: Houd facebook in de gaten www.facebook.com/JumboSurhuisterveen/. Bel of app Gretha zodra er een bericht op facebook verschijnt op 0621166242.

Actie 2: Op 12 mei de laatste dag van de actie, houden we een ludieke actie om meer vouchers te krijgen. Wie weet levert de actie één van de drie hoofdprijzen op. Nadere informatie volgt, u kunt gevraagd worden als vrijwilliger.

Actie 3: Promoot de vereniging met een filmpje. Ook hiermee kunnen we in de prijzen vallen. We zijn nog opzoek naar ideeën en 'acteurs', 'regiseur' en 'cameraman/ vrouw'. Dus meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Actie 4: Inkopen voor de kantine doen bij Jumbo.

Actie 5: Sponorjacht, er ligt in Surhuisterveen een cheque van € 1000,- verstopt. Via www.facebook.com/JumboSurhuisterveen/ volgen aanwijzingen om de cheque te vinden.

Wij hopen op jullie hulp om er een geslaagde actie van te maken.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!