Maar daar moeten wij als vereniging wel wat voor doen! Zaterdag 10 maart a.s. doet KV It Fean - voor het derde jaar op rij - mee aan de NLdoet Vrijwilligers actie.

Wij hebben wederom een subsidie aanvraag ingediend en er is ons het maximale bedrag van €400,00 toegezegd! Dit betekent dat wij VRIJWILLIGERS nodig hebben die zaterdag 10 maart 2018 van 9:00 tot 13:00 mee willen helpen de kantine en kleedboxen schoon te maken. U kunt zich (eventueel samen met uw kinderen) opgeven via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen op voldoende aanmeldingen zodat we het bedrag in ontvangst mogen nemen. Het bedrag van €400,00 komt dit jaar ten goede aan de jubileumcommissie, zij hebben een feestelijk programma voor 2018 voorbereid!

Uiteraard mag een ieder zich ook opgeven voor 1 of 2 uurtjes hulp, bij voldoende aanmeldingen kan een uurtje poetsen al voldoende zijn.

En… vele handen maken licht werk! Voor vragen e/o opmerkingen kunt u contact opnemen met Gea van der Hoek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!