De opbrengst van de Oranje Fonds Collecte is bekend. In Surhuisterveen hebben enthousiaste vrijwilligers van Kv It Fean in juni maar liefst: € 1110,52 ingezameld! De helft van dit bedrag € 555,26 ontvangt onze vereniging binnen nu en twee weken. Zoals eerder gecommuniceerd gaat dit bedrag volledig naar de Jubileumcommissie, die volgend jaar allerlei activiteiten gaat organiseren om het 60-jarig jubileum groots te vieren.

Gezamenlijk is er met de derde landelijke Oranje Fonds Collecte circa € 650.000,= ingezameld. Een fantastisch bedrag voor een fonds dat 100% regionale initiatieven steunt.

Voor alle vrijwilligers van KV It Fean die meegeholpen hebben aan dit fantastische resultaat, namens het bestuur: BEDANKT! We zijn heel erg dankbaar dat onze vereniging kan rekenen op de steun van zoveel vrijwilligers, die door weer en wind voor hun vereniging langs de deuren gaan.

We hopen dat jullie net als ons met plezier terugkijken op ons eerste succesvolle collecte en dat we volgend jaar weer een beroep op jullie mogen doen als we weer meedoen aan de Oranje Fonds Collecte!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!