Op 11 juni van dit jaar zal er weer een Feanster 40 georganiseerd worden in Surhuisterveen. De Feanster 40 is een triatlon bestaande uit 1 kilometer zwemmen (40 baantjes), 30 kilometer fietsen (3 rondjes) en tot slot 9 kilometer lopen (3 rondjes). Sinds 2008 hebben we een extra element toegevoegd aan deze sportieve uitdaging, namelijk een Clubcompetitie. Hierbij is het de bedoeling dat sportverenigingen tegen elkaar strijden voor mooie geldprijzen. Deze prijzen kun je dus winnen voor je eigen vereniging! Voor de spelregels/inschrijvingen van de Clubcompetitie kun je terecht op de website van de Feanster 40: www.feanster40.nl!

Schrijf je dus nu in voor de clubcompetitie en vraag ook andere mensen binnen de vereniging om mee te doen! Ga voor een echte teamprestatie!

Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen de volgende personen:
Melvin de Groot 0621640776 Ale Lanting 0629355999


Clubcompetitie

De Clubcompetitie is twee jaar gelden bedacht als ‘extra’ onderdeel van de Feanster 40. Het is de bedoeling dat je niet alleen zelf een sportieve uitdaging aangaat, maar ook gaat strijden voor je eigen sportvereniging/bedrijf! Door zelf een team samen te stellen kun je mooie geldprijzen winnen voor je vereniging. Ook is het mogelijk voor het bedrijf om een deel van hun sponsorgeld terug te winnen of misschien zelfs meer!
De spelregels voor de clubcompetitie zijn als volgt:
- Het team voor de clubcompetitie moet bestaan uit minstens 3 leden.
- De drie snelste tijden per vereniging worden opgeteld. De club met de snelste gemiddelde tijd wint de ‘clubcompetitie’.
- Je kan je inschrijven onder het kopje ‘inschrijven’ waarbij je vermeldt dat je voor de clubcompetitie strijd.
- Er valt een mooie geldprijs te winnen!
Na de inschrijvingsdatum zal de clubcompetitie door ons worden ingedeeld.
En na afloop van de wedstrijd zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!