De afgelopen weken hebben trainers van KV It Fean op de drie basisscholen van Surhuisterveen korfbalclinics gegeven. De kinderen van groep 3 en groep 4 kregen les in balvaardigheid, schieten en natuurlijk wedstrijdjes spelen.

Voorzitter en trainer Henk Kempenaar: “Het geven van korfbalclinics is een terugkerende activiteit binnen onze vereniging. We vinden het belangrijk om de Feanster jeugd te laten zien hoeveel plezier sporten geeft. Ik geniet van het enthousiasme van de jeugd. Vooral als je ze helemaal ziet opgaan in het spel. Het geeft alle vrijwilligers die de korfbalclinics geven een hoop voldoening al die blije gezichten te zien. Fijn dat de basisscholen dit mogelijk maken.”

Om het korfballen nog beter onder de knie te krijgen kunnen er 4 gratis korfbaltrainingen gevolgd worden bij KV It Fean. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met bestuurslid Monique Bosma via 06-50876807.

kv it fean kijkt terug op...
kv it fean kijkt terug op succesvolle korfbalclinics op de feanster basisscholen 1 kv it fean kijkt terug op succesvolle korfbalclinics op de feanster basisscholen 1
kv it fean kijkt terug op...
kv it fean kijkt terug op succesvolle korfbalclinics op de feanster basisscholen 2 kv it fean kijkt terug op succesvolle korfbalclinics op de feanster basisscholen 2

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!