Na weken boodschappen doen en munten sparen voor de korfbalvereniging werden afgelopen vrijdag de cheques uitgedeeld voor de Poiesz actie. Er was een gala georganiseerd. Ook wij mochten een aantal jeugdleden hier mee naartoe nemen. Er waren optredens van 4U, Monique Smit en O'G3NE en tussentijds mochten de 10 verenigingen met de hoogste scores op het podium hun cheques in ontvangst nemen.

Wij hadden niet zo veel munten verzameld dat we op het podium mochten komen. Op zich was dat niet zo vreemd want er deden wel 540 verenigingen mee aan de Poiesz actie! Na alle optredens mochten wij ook onze cheque ophalen bij een kraampje. Daar werden wij erg blij van want er lag een cheque op ons te wachten van maar liefst € 917,-

Dit is de hoogste score die onze korfbalvereniging ooit met de Poiesz actie heeft gehaald. Daarom willen we iedereen ontzettend bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit succes.

Zonder KC Boelenslaan hadden we ook nooit dit bedrag gehaald. Omdat KC Boelenslaan was uitgeloot voor de actie hebben ze voor ons gespaard. Mocht dit een volgend jaar andersom zijn dan zullen wij ook weer met zijn allen gaan sparen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!