Ja! Leuk! We hebben in 2016 even zonder moeten doen maar…. De -inmiddels traditionele- PubQuiz is terug. Een bomvolle kantine, pilsje of wijntje en een vragensteller die de meest uiteenlopende kennis test van de aanwezigen. Deze combinatie heeft al tweemaal een zéér gezellige avond tot resultaat gehad. Reden genoeg om het nog een derde maal te organiseren.

Tweemaal was het team: “Jan-Jetse Sûkerkul” het slimst, maar lukt ze het dit jaar weer om de eerste prijs binnen te slepen? Vorig jaar wisten ze met slechts één punt verschil te winnen.

De inschrijving staat open voor iedereen, dus ook zeker onze vrienden van Boelenslaan zijn welkom! Geef je op, op de volgende manier:

- Stel een team samen van minimaal vier, maar maximaal zes spelers; - Bedenk een gave teamnaam; - Geef je op via www.itfean.nl/pubquiz,via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een inschrijfformulier die achter de bar zal komen te liggen in de tweede helft van de veldcompetitie in Surhuisterveen.

Gefeliciteerd! Je bent nu ingeschreven en hebt een enorm leuke avond in het vooruitzicht. Vergeet je niet de meest nutteloze feitjes te google-en? 1 tip: In tegenstelling tot andere jaren zit er nu ook een speciale korfbalronde in de PubQuiz!

LET OP: Gezien de bomvolle kantine bij de eerste twee edities is VOL ook écht VOL. We hopen iedereen die mee wil doen te kunnen plaatsen, maar wacht dus niet te lang met opgeven!

Sportieve groet,

De kantinecommissie.

 

  • Velden met een sterretje zijn verplicht.

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!