In de eerste twee weken van de jeugdsponsoractie heeft It Fean reeds 2013 sponsormunten verzameld. We zijn dus goed bezig. Komende zaterdag 25 februari hebben wij de kans om dit aantal nog flink te verhogen!

Van 10:00 tot 15:00 mogen wij bij een kraam in de Poiesz tompouces verkopen. De klant rekent dan af bij de kassa en krijgt per doosje tompouces 15 jeugdsponsormunten. De klant mag zelf bepalen aan welke vereniging ze de sponsormunten geeft, maar vaak geven ze de munten aan de club van wie ze gekocht zijn. Zaterdag zal dat ons dus als het goed is flink extra munten opleveren.

Om te voorkomen dat het winkelend publiek wordt “lastig gevallen” wil de Poiesz maximaal 2 jeugdleden met 2 personen begeleiding in de winkel waarvan liefst 1 ouder.

We krijgen 6 kaartjes voor het jeugdsponsorgala op 7 april. In principe maakt iedereen die helpt kans om hier mee naartoe te gaan. Een aantal aanmeldingen zijn reeds binnen, maar vooral 's middags kunnen we nog wel wat hulp gebruiken.

Heb je zin om mee te helpen? Meld je dan aan bij je trainer of bij Joukje Kunnen. Lukt het je niet om te helpen dan kun je je steentje bijdragen door al je vrienden, kennissen, buren en familie te vragen sponsormunten te sparen voor It Fean. Natuurlijk kun je ook gedurende de hele week voor extra munten zelf tompouces kopen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!