De Clubbinders, de supportersvereniging van KV Flamingo’s uit Buitenpost, heeft een busreis georganiseerd naar de Korfbal Leaguefinale. En JIJ kunt mee. Kijk wel eerst of je zelf geen wedstrijd hebt!

Even voorstellen. Mijn naam is Amanda Vlot en ik ben bestuurslid van De Clubbinders, de supportersvereniging van KV Flamingo’s uit Buitenpost. Wij hebben op 8 april a.s. een busreis georganiseerd naar de Korfbal Leaguefinale in de Ziggo Dome, Amsterdam.
We hebben 87 kaarten gekocht in de voorverkoop en hebben dan ook een dubbeldekkerbus geregeld met 87 plaatsen. Tot nu toe loopt de verkoop goed: maar liefst 81 mensen hebben zich opgegeven en inmiddels betaald. Hieronder zitten ook leden van KV ’t Fean, KV De Graneat en KC De Hoeve. Maar we hebben nog 6 kaartjes over!
Graag wil ik dit bij jullie onder de aandacht brengen. Zijn er binnen jullie vereniging nog mensen die geïnteresseerd zijn om met ons mee te reizen naar de Ziggo Dome? Jullie zijn meer dan welkom om met ons mee te gaan naar Amsterdam!
Kosten
Veenstra Reizen (uit Buitenpost) is bereid gevonden om ons heen en weer te brengen naar Amsterdam. Hiervan sponsoren wij maar liefst €300,- van de volledige prijs van de bus. Hierdoor kost een retourtje Amsterdam jou slechts een tientje. Daarnaast hebben wij het kaartje al voor je en de parkeerticket ingecalculeerd. En weet: er zijn echt fantastische zitplaatsen geregeld!
Met elkaar komt dit op een totaal van slechts €35,- per persoon. Hierdoor is het vervoer, de parkeerkosten én het toegangsbewijs gedekt. Een koopje dus!
Vertrektijden
We zullen ongeveer rond 12.00 uur uit Buitenpost vertrekken. Meer informatie wordt later bekend gemaakt. We gaan zo vroeg weg omdat:
• Om 16.30 uur speelt de A-jeugd de finale in de Ziggo Dome;
• Om 19.00 uur is de echte Korfbal Leaguefinale.
Je zult ongeveer aan het einde van de avond weer terug keren in Buitenpost. Neem voor de busreis eigen eten en drinken mee. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen. Wel een overdosis gezelligheid en sfeer!
Opgeven
Hebben we jou enthousiast gemaakt? Of ken je iemand binnen de vereniging die dit absoluut niet wil missen? Geef je dan nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Noem hierbij álle voor-
en achternamen en laat weten van welke club je lid bent. Let wel: op = op! Wie zich als eerste opgeeft, kan mee.
Voor eventuele vragen mag je mij altijd bellen. Ik ben bereikbaar op 06 42 52 42 13 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Met vriendelijke groet,
Namens de Clubbinders,
Amanda Vlot

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!