Van 6 februari tm 1 april houdt Poiesz Supermarkten weer een Jeugdsponsoractie. Ook dit jaar mogen we weer meedoen!

Bij diverse producten en elke € 10,- ontvangen de klanten van de Poiesz sponsormunten. Met deze munten kun je “op een vereniging stemmen” door middel van de munt in de koker van de juiste vereniging te doen.

De koker van korfbalvereniging It Fean staat bij de vestiging aan de Provinciale weg 56-58 in Opende.

Het is ook mogelijk om boodschappen te doen bij een andere vestiging en vervolgens de munten in de koker bij de vestiging in Opende te stoppen.

Let op
De munten van dit jaar zijn voorzien van een groene rand. In voorgaande jaren hadden de munten een andere kleur. De munten van voorgaande jaren zijn niet meer geldig. Ga ze dan ook niet in de koker stoppen.

Verkoopactie
Wekelijks is er een bakkerijaanbieding waarvoor maar liefst 15 Jeugd Sponsor Munten te verkrijgen zijn. Op zaterdag 25 februari is onze vereniging ingepland en mogen wij tompouces verkopen. Het is de bedoeling dat er dan tussen 10:00 en 15:00 uur 2 jeugdleden en 2 volwassenen aanwezig zijn om de producten te verkopen. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Mocht je willen helpen bij de verkoop meld je dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via je trainer.

Jeugd sponsor gala
Op vrijdag 7 april is het jeugd sponsorgala. Hiervoor ontvangt onze vereniging 8 kaarten (2 volwassenen en 6 jeugdleden). Dit is een leuke avond in het WTC in Leeuwarden waarbij diverse artiesten komen optreden en waarbij bekend wordt hoeveel de actie heeft opgeleverd. Op dit moment is nog geheim welke artiesten komen. Mocht je kans willen maken om hier naartoe te gaan, meld je dan aan om te helpen bij de verkoopactie van 25 februari.

Facebook
Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot.

Tot slot
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van onze vereniging hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Help dus mee en vraag vrienden, familie, kennissen, buren om te helpen om de boodschappen bij de Poiesz te doen en hun munten in de koker van KV It Fean te stoppen!

 

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!