KV It Fean kan terugkijken op een succesvolle rollade actie, die in samenwerking met Keurslager Albert & Aukje werd uitgevoerd. Al 21 jaar lang wordt deze actie georganiseerd, afgelopen vrijdag was het bezorgdag voor de leden van KV It Fean. Met 21 teams en ca. 90 leden en ouders van jeugdleden werd deze klus geklaard.

Vanaf november zijn de leden op pad geweest met de bestelformulieren. Bij het tellen van de ingenomen formulieren kwam de organisatie op een totaal aantal van ca 800 rollades. Een prima aantal, maar afgelopen jaren was het iets beter. Dankzij de te laat ingeleverde briefjes, een mooie bedrijfsbestelling en extra bestellingen werd de magische grens van 1.000 stuks toch nog ruimschoots gehaald. Een record over de laatste 5 jaar.
Afgelopen week werden al diverse rollades los bezorgd / gehaald en afgelopen vrijdag was het actiedag. Al voor 17:00 uur stonden de eerste leden te popelen om op weg te gaan. In een paar uur tijd werden 700 rollades in Surhuisterveen bezorgd. Het harde werken werd beloond; in kantine de Ynrinner stond drinken, nootjes en bitterballen klaar. Slechts 20 rollades konden niet bezorgd worden. Dankzij de ‘niet-thuis’-briefjes kwamen ook deze rollades zaterdag hun plek terecht.

De jeugdleden die meer dan 15 rollades hebben verkocht kregen een prijsje. Dit waren: Annemarit Zandstra, Emma Kooistra, Danisha van der Meer, Janke Klein, Eritia van Beets, Iris Talma,
Egbert Bosma, Baukje Bosma, Marije Brouwer, Esther Brouwer, Joëlle van der Hoek, Lars Batema, Jens Kuipers, Stella Pultrum, Daniël Kempenaar, Simon Kempenaar, Sabine Postema, Baudie van der Wier en Tim Koopstra

Onder de Top-verkopers bij de senioren en alle vrijwillige bezorgers en chauffeurs werden 3 heerlijke taarten verloot. De winnaars van de taarten waren: Ria Groen, Lisanne Kooistra en Thom Krol.

Iedereen bedankt voor zijn / haar medewerking!

succesvolle rollade actie...
succesvolle rollade actie kv it fean lisanne succesvolle rollade actie kv it fean lisanne
succesvolle rollade actie...
succesvolle rollade actie kv it fean ria succesvolle rollade actie kv it fean ria
succesvolle rollade actie...
succesvolle rollade actie kv it fean thom succesvolle rollade actie kv it fean thom

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!