Met trots kunnen we bekend maken dat we zojuist onze webshop online hebben gebracht met clubartikelen van KV It Fean. Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest. Jelmer Bosma van Unyk levert de webshop, welke ook met onze eigen It Fean artikelen is gevuld. Wellicht dat Sinterklaas of de Kerstman hierdoor extra inspiratie krijgt.

Assortiment
We hebben een voorlopig assortiment vastgesteld, dit zijn in eerste instantie sportartikelen van Jako. Het belangrijkste item hierbij is natuurlijk ons KV It Fean – trainingspak. Daarnaast hebben we nog diverse shirts, shorts, kousen opgenomen. Naast de kleding zijn er ook nog andere artikelen verkrijgbaar: bidons, mutsen, paraplu’s.
Ook onze eigen It Fean artikelen, de zwarte kousen met It Fean-logo en de bekende witte handdoek worden ook in de webshop opgenomen.
Bij de artikelen is ook aangegeven of dit bedrukt is met logo of naam.
Gedurende het jaar zullen we een aantal passessies van de trainingspakken houden. Dit zal via de website worden aangekondigd. In veel gevallen kan ook kleding van teamgenoten gepast worden voor het bepalen van de gewenste maat.

Hoe werkt het?
Via onze website ga je naar de webshop. Je kiest je artikelen en plaats deze in je mandje. De betaling gaat via de gekoppelde betaalmodule zoals iDEAL. De bestelde artikelen kun je afhalen bij afhaalpunt: Boekhandel Douma, De Dellen 2 A. Thuisbezorging kan ook, dit is dan wel tegen extra kosten.
Zodra de bestelling afgeleverd is, krijg je hiervan per e-mail bericht.

Speciaal voor de webshop hebben we een e-mail adres aangemaakt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus heb je vragen over de producten, suggesties voor uitbreiding van het assortiment, andere opmerkingen? Laat het ons gerust weten.

De webshop is rechtstreeks te benaderen vanuit onze club website (rechtsboven). Neem gelijk een kijkje in de webshop door hier te klikken.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!