Vanaf dit zaalseizoen prijkt de naam van sportcentrum Fit-Now! uit Surhuisterveen op de shirts van de D1-pupillen van KV It Fean. Afgelopen zaterdag konden we dit bij de derby It Fean / Boelenslaan tegen DTS bekend maken. De pupillen D1 waren namelijk Team van de Week.

De eigenaren Anne en Jolanda Bouwer zijn al een paar jaar verbonden aan de korfbalvereniging. Naast de korfballende zonen, gooit ook Anne bij de senioren de bal door de korf.
Fit-Now! is een low-budget fitnessaanbieder en onderscheidt zich door de combinatie van lage prijzen, onbeperkte fitness, ruime openingstijden en professionele begeleiding. Er zijn diverse abonnementsvormen, met maand- of jaarmogelijkheden. Fit-Now! heeft vestigingen in Surhuisterveen en Grootegast.
De sponsorcommissie verheugt zich over deze samenwerking en is deze overeenkomst met Fit-Now! aangegaan voor een periode van 5 jaar. Meer informatie over Fit-Now! vindt u op de website: http://www.fit-now.nl/

Op de foto ziet u, achterste rij (v.l.n.r.):
Elisa de Jong, Arjan van Duinen, Saul de Boer, Jesle de Jong, Anne-Jorn Bouwer, Anne en Jolanda Bouwer (sponsor). Voorste rij (v.l.n.r.): Inge Miedema, Lisanne Kooistra, Femke de Wal, Eline Lukje, Wieteke  Houwink.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!