Dit was onze eerste zaalwedstrijd van dit seizoen samen met Baukje, Simone, Judith, Selina, Sharon, Jeska, Marit, Ingmar, Anne-Marit en Stefanie. In het begin van de wedstrijd ging het niet zo goed met het geven van de juiste pass. Er waren veel kansen voor DTS maar wij verdedigden bijna al hun kansen.

Maar in de 10e minuut probeerden Sharon en Jeska een doelpunt te maken maar dat lukte helaas niet. In de 12e minuut was het 0-1 voor DTS toen hadden we even rust.
De tweede helft was nog maar net weer begonnen toen maakte DTS door een doorloop bal weer een doelpunt. Toen stond het 0-2 voor DTS. Daarna ging DTS weer verder met goed overspelen toen ze de kans kregen om te schieten en wij niet stonden op te letten toen stond het al weer 0-3 voor DTS.
Daarna ging het beter met It Fean,  de passes kwamen weer goed aan. Na een mooie pass kwam er een mooi schot van Baukje. Hierdoor was de stand 1-4.
Ingmar had een heel mooi schot maar de bal rolde over de korf heen, helaas ging de bal er niet in. En wij kregen de bal weer maar het duurde niet lang tot Baukje tot schot kwam. De stand was nu 2-4.
Toen DTS de bal van ons onderschepte ging een jongen van hun team over de zijlijn heen stappen zonder dat hij dat wist, daarna was de bal weer voor ons en Baukje probeerde in de laatste minuut nog te scoren maar het lukte niet.