Ook dit jaar hebben we weer een rollade actie, samen met onze sponsor Keurslager Albert & Aukje. Op zaterdag 5 november worden alle invullijsten uitgedeeld bij de teams en kunnen jullie aan de slag. Graag vragen we hiervoor de medewerking van iedereen. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de jeugd: trainingsmateriaal, clinics voor trainers, cursussen etc.

Vorig jaar hebben we door omstandigheden voor een ander bezorgmoment moeten kiezen. In plaats van de bezorging op zaterdagochtend hebben we dit op de vrijdagavond gedaan.
Dit is ons erg goed bevallen. We konden veel meer bezorgers en chauffeurs inzetten, waardoor alle rollades sneller bezorgd konden worden. Vele handen maken licht werk!
Dit jaar zal de bezorging plaats vinden op vrijdagavond 23 december tussen 17:00 en 21:00 uur. Het verkopen van de rollades werkt op dezelfde manier als voorgaande jaren, ook dit jaar hebben we naast de varkensrollades weer de kiprollades. De rollades zijn van Keurslager-kwaliteit.

Vóór 1 december graag alle lijsten inleveren via de trainer/coach of rechtstreeks bij ons. De aantallen geteld en wordt de bestelling bij de slager gedaan.

Ieder jeugdlid dat minimaal 15 bestellingen op het bestelformulier heeft, ontvangt een prijsje of leuke attentie. Voor de B’s en senioren geldt dat je bij elke 15 bestellingen een lot ontvangt, voor de verloting van een aantal overheerlijke taarten.

Natuurlijk kunnen we op 23 december veel chauffeurs en bezorgers gebruiken. Noteer deze datum alvast in je agenda. Wij zullen, net als vorig jaar, zelf teams maken van chauffeurs en bezorgers.
Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom, meld je aan! We rekenen op een ieders deelname.

Voor eventuele vragen kun je nog contact opnemen met Peter Koopstra (362234/06-53921037), Margriet Helfrich (775610/06-52100973 of Jantina Berghuis (352992/06-15502642) en/of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!