Ben jij het Korfbal talent waar we naar op zoek zijn?

Meld je nu aan voor onze Fijn Wonen KorfbalAcademie!!

De KorfbalAcademie van LDODK wordt mogelijk gemaakt door www.fijnwonen.nl.

Op woensdag 2 november starten we direct met een gave kick-off! Talenten uit de regio Friesland, Drenthe en Groningen kunnen zich dan met elkaar meten onder begeleiding van toptrainers en topspelers. Toppers als Erwin Zwart, Marjolijn Kroon & Friso Boode willen jou als talent helpen om alles uit jezelf te halen en jou daarbij extra impuls te geven richting de top van het Nederlandse korfbal.

De Fijn Wonen KorfbalAcademie staat voor ambitie, uitdagen, leren en inspireren. Wij dagen jou uit om te laten zien wie jij bent, te genieten, concurreren en leren!

Wie melden zich aan:
Dit seizoen doen we een oproep voor talenten van LDODK en talenten van clubs uit de regio die qua leeftijd voor de B1, C1 of D1 van hun club uitkomen!

Wil jij graag leren en extra trainen om nog beter te worden? Heb jij ambitie om op termijn in de Korfballeague en misschien in seniorenselectie van LDODK te korfballen? Geef je dan op!

Selectieprocedure:
Jezelf opgeven is bij de kick-off nog geen garantie voor een plek bij onze KorfbalAcademie. Daar moet je uiteraard voor strijden in de voorrondes. Er vinden namelijk twee selectietrainingen plaats. Op basis van de selectietrainingen bepalen we wie er in aanmerking komen om dit seizoen aan de KorfbalAcademie mee te doen.

Programma:
Deze selectietrainingen zijn op woensdag 2 november en 9 november (onder voorbehoud). De trainingen vinden plaats in de maanden november 2016 t/m februari 2017. Iedere training is op woensdag! Voor de D pupillen is dit van 18:00-19:00 en voor de C en B aspiranten van 19:00-20:00.

Onze Staf:
De Fijn Wonen KorfbalAcademie staat onder leiding van korfbalinternational Friso Boode. De staf zal wekelijks worden aangevuld met selectiespelers van LDODK zoals: Marjolijn Kroon en Erwin Zwart. Ook zullen er trainers van buitenaf worden ingevlogen om de beste training van de week te verzorgen! Denk hierbij aan hoofdtrainer van LDODK/Rinsma Fashion Erik Wolsink, turncoach & mentalcoach Tjalling van den Berg en voetbalcoach Foppe de Haan.

Opgeven:
Wil je graag deelnemen en ben jij hét talent, schrijf je dan in voor 25 oktober via de link: http://www.ldodk.nl/opgave-korfbalacademie.

Kosten:
Wanneer je geselecteerd wordt bedragen de kosten € 100,-. Hiervoor krijg je naast de trainingen ook een trainingsshirt.

Mocht je vragen hebben dan horen we dat graag.

Namens de Topsportcoördinatie LDODK,

Schelte Meinsma & Friso Boode

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!