Graag willen wij u via deze mail op de hoogte brengen van een evenement wat wij als KV Drachten/Van der Wiel nu voor het vierde jaar op rij organiseren. Al ruime tijd is een enthousiaste groep bezig met het organiseren van een Oktoberfest. Op zaterdag 1 oktober 2016 zal dit gaan plaats vinden in onze eigen korfbalhal met alles erop en eraan. Dit feest (zoals ook in de uitnodiging die mee gestuurd is als bijlage beschreven staat) is voor alle Noordelijke korfbalclubs (minimale leeftijd 18 jaar). 

Wij zouden u willen verzoeken om binnen uw vereniging dit evenement bekend te maken. Zouden jullie reclame willen maken op jullie site, nieuwsbrieven, weekberichten, Twitter, Facebook, verenigingsmail etc zodat we er echt een groot korfbalfeest van kunnen maken. In de bijlage vind u meer informatie over bijvoorbeeld de kaartverkoop en website. 

Ter info: Kaarten kunnen besteld worden tot 26 september. Het is ook mogelijk om kaarten aan de deur te kopen (het reserveren van tafels is dan niet meer mogelijk)

Alvast bedankt voor de medewerking en het tot een succes maken van dit korfbalevenement.

 

Met vriendelijke groet,

Commissie Oktoberfest KV Drachten/Van der Wiel

Oktoberfest Drachten 2016

www.oktoberfestdrachten.nl

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!