Onze ervaring in de sport is dat elk seizoen start met een aantal spelregelwijzigingen. Wat is dus een beter moment om de volgende mededeling de wereld in te brengen:

SPELREGELWIJZIGING VAN DE KANTINECOMMISSIE
Ervaring is dat er af en toe personen zijn die, helaas, erg laat (of geheel niet zonder dat ze eraan herinnerd worden) de opgeschreven consumpties betalen. Om geld vragen is vervelend; om die reden heeft de kantinecommissie besloten om vanaf heden GEEN consumpties meer op te schrijven in het boek. Deze wijziging loopt in principe tot de wedstrijden van de veldcompetitie van de selectie weer op ‘de Ketting’ worden gespeeld. Het kan echter zo zijn dat het besluit komt om dit definitief te maken. Dit geldt dus ook tijdens trainingsavonden en voor al onze leden.

Mocht een ieder dit vervelend vinden, staan wij altijd open voor alternatieven. Zoals altijd kunnen suggesties voor verbetering worden gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wordt hier altijd op gereageerd. Voor nu bedanken we jullie voor het begrip en verzoeken we jullie onze barvrijwilligers ook niet te verzoeken om alsnog consumpties op te schrijven.

Sportieve groet,

De kantinecommissie

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!