Uitnodiging voor alle jeugdleden KC Boelenslaan en KV It Fean:
Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten; gaan wij samenwerken en combinatieteams vormen. Eerst alleen de senioren van beide verenigingen. De allereerste competitie wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 september a.s. 15:30 uur op het sportveld van Boelenslaan.

We willen alle jeugdleden uitnodigen voor een feestelijke middag met sportieve, verrassende spelletjes en activiteiten !

Om 15:30 uur gaan we de nieuwe selectie aanmoedigen en na de wedstrijd gaan we met elkaar op de foto (in wedstrijdtenue) en ballonnen oplaten. Rond 17:00 uur gaat de bakplaat aan en kunnen alle jeugdleden een broodje knakworst of een broodje hamburger halen!

Graag willen wij weten hoeveel kinderen er komen vanaf 13:00 uur ’s middags.
Jullie kunnen je opgeven t/m 31 augustus a.s. bij Gea van der Hoek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij Elske van Oosten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Benodigde informatie: naam, leeftijd, team.
In plaats van te mailen kun je ook het strookje van de uitnodiging invullen. Het briefje heb je inmiddels gehad of ontvang je deze week.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!