Waar we het seizoen begonnen met negen meiden en een ongeslagen kampioenschap in het najaar in de tweede klasse eindigden we donderdag met elf enthousiaste meiden in het water en modder van 't Blôde Fuottenpaad.

Zoals gezegd zijn de met hulp van enkele spelers van D3 in het najaar kampioen geworden en werden we in de zaal ingedeeld in de eerste klasse. Dit was even wennen. De eerste wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 12-3, maar de lastige wedstrijden kwamen daarna. Toch konden we het de kampioen twee keer lastig maken en eindigden we als zesde.

Na de zaal kwamen er twee meiden bij en speelden we opnieuw in de eerste klasse. Tot de laatste dag speelden we mee om het kampioenschap. Helaas werd de laatste wedstrijd na een hoop spanning verloren en eindigden we derde.

Afgelopen donderdag hebben we alvast getraind voor de zeskamp. Bang voor water zijn ze niet. Vies worden is ook geen probleem. We begonnen met een zeer uitgebreide picknick. Iedereen moest wat meenemen, er was dus een overvloed. Na een potje verstoppertje zijn we gaan lopen, hangen, stuiteren en wat niet meer. De meiden hebben genoten en de begeleiding ook.

Al met al een mooi einde voor dit seizoen. Atje en ik willen allereerst Trienke en Margriet bedanken de meiden op een hoger niveau te hebben getild. En natuurlijk de meidengroep zelf: Sophie, Ilse, Elina, Wieteke, Annelien, Iris, Ellen, Inge, Gemma, Elisa en Sabine.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!