Na het grote succes van vorige edities organiseert korfbalvereniging DFD in 2016 wederom de Junior Fun. Dit gezellige en sportieve evenement zal plaatsvinden in het weekend van 17, 18 en 19 juni.

Het thema van dit jaar is “Jungle by Night”. Op vrijdag- en zaterdagavond is er weer een geweldig feest en kan er zoals voorgaande jaren gekampeerd worden op onze sportvelden, de savanne.

Vrijdagavond nemen de juniorenselecties van Friesland <17, Groningen <17 en Drenthe <17 het tegen elkaar op tijdens het jaarlijkse DPT toernooi.

Op zaterdag zal er gestreden worden om de titel ‘Junior Fun 2016’ op het 4 tegen 4 monokorfbal-toernooi. Tijdens de feestavond op zaterdag zal er een prijs worden uitgereikt aan de meest origineel verklede dame en heer.

Meld je vanaf vandaag snel aan met je team op www.juniorfun2016.nl.

Dit geweldige weekend inclusief ontbijt (2x) en een warme maaltijd op zaterdagavond kost € 30 per persoon. Mocht je niet het hele weekend aanwezig kunnen zijn treur niet en kijk op onze website voor de mogelijkheden. Meer informatie en aanmelden kan op de site: www.juniorfun2016.nl.

 

Programma:

Vrijdag 17 juni:

Aankomst vanaf 17.00 uur

DPT-toernooi <17

Welkomstfeest met DJ

 

Zaterdag 18 juni:

Ontbijt

Het Junior Fun toernooi

Buffet

Knalfeest met DJ

 

Zondag 19 juni:

Ontbijt

Vertrek voor 11:00 uur

 

Tot Fun!! 

 

Korfbalvereniging DFD – Oenkerk.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!