In Augustus gaan we met een groep jeugd fanatiek aan de slag met korfbal oefeningen, vernieuwd en gericht op beter aanvallen, samenspelen en vrijspelen. Zelf laten ervaren hoe ze het anders kunnen doen onder begeleiding van topspelers en toptrainers uit Nederland.

15,16,17 Augustus Zomerkamp Midden (Amerongen)
18,19,20 Augustus Talenten Zomerkamp Midden (Amerongen)
22,23,24 Augustus Zomerkamp Noord (Bakkeveen)

Opgeven kan via www.korfbalstars.nl/kampen/zomerkamp-2016/

Hier kun je ook de link vinden voor het talentenkamp. Vanuit heel Nederland komen spelers naar het Talentenkamp.

Overnachting vindt plaats in een jeugdcomplex met sportvelden erbij. Een ruimte voor allemaal leuke activiteiten en avondspellen.

Ben jij er ook bij, geef je dan op, nu er nog plekken vrij zijn!

 

Een sfeerimpressie van afgelopen jaren Zomerkampen bij Korfbalstars:

Korfbalstars Clinics

Een leuke leerzame start van het nieuwe seizoen!

Bij een clinic staat plezier voorop, maar de spelers gaan niet naar huis zonder iets te leren! Een clinic is voor alle niveaus en alle spelers of juist speciaal voor een groepje van het zelfde niveau. Dat is aan de vereniging. De vereniging bepaalt zelf de duur van de activiteit waarin de spelers spectaculaire en leerzame korfbalvormen trainen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid jezelf te meten met de korfbalstars, korfbaltoppers en toptrainers. Steeds meer korfbaltoppers zijn verbonden aan de Korfbalstars, zodat de spelers altijd weer oog in oog staan met de grootste helden van dat moment. Wie scoort tegen Tim Bakker, wie houdt Olav van Wijngaarden of Marvyn Toonen (beide jong-Oranje) van een doelpunt? Na afloop delen de Korfbalstars handtekeningen uit en gaan met jou op de foto.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!