Afgelopen week mocht It Fean de club promoten bij de Poiesz actie. In de winkel is er reclame gemaakt voor onze vereniging en afgelopen zaterdag mochten we helpen met het verkopen van gevulde koeken. Bij elk pakje verkochte koeken zaten 15 sponsormunten, die we geprobeerd hebben in onze koker te laten belanden.

En met succes! Met hulp van Egbert, Baukje, Arjan, Tim, Karst, Lisa, Daniëlle, Baudie, Iris, Selina en Annemarit hebben we de kokers met de munten twee keer helemaal vol gehad.

In totaal hebben we afgelopen week bijna 1200 munten verzameld. Dit is bijna 2 keer zo veel als we in een normale week gedaan hebben dus er is goed werk geleverd!

Maar de actie is nog niet over! De Poiesz actie duurt tot 3 april. Dus blijven we ons inzetten en de actieproducten in de gaten houden.  Ondanks onze inzet hebben de andere verenigingen nog steeds meer punten. Als we met zijn allen  onze vrienden, ouders, kennissen en iedereen blijven aansporen om te stemmen op It Fean kunnen we wellicht nog een plekje stijgen in de ranglijst en uiteindelijk een nog hogere sponsorbijdrage in de wacht slepen!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!