Voor de eerste keer organiseert de kantinecommissie op vrijdag 18 maart een darttoernooi in kantine ‘de Ynrinner’. Er is uit gegaan van een maximaal aantal deelnemers, dus geef je snel op!

Er spelen maximaal 16 mensen mee op deze gezellige dartavond. De inleg is € 5,- per speler en gaat volledig naar de prijzenpot. Deze avond wordt er gespeeld op meerdere borden, zodat men niet lang stil hoeft te zitten tussen zijn of haar wedstrijden in. Er wordt gespeeld in een poule-systeem, gevolgd door een winaarsronde en een verliezersronde. Er wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd en de poules worden willekeurig ingedeeld.

De kantine opent de deuren om 19:00 uur en de spelers dienen aanwezig te zijn om 19:30 uur. Ook mensen die niet meespelen zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen. Gezelligheid staat ook deze avond voorop! Hieronder kun je je opgeven om deel te nemen. De inleg dient op de avond zelf te worden betaald.

 

Opgeven is helaas niet meer mogelijk, het toernooi is vol. Kom gerust langs voor een biertje en kom op de reservelijst te staan.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!