De zoektocht naar een nieuwe voorzitter heeft tot op heden geen succes opgeleverd. Het begint nu nijpend te worden, de jaarvergadering is al op 23 maart. Vorig jaar ben ik bij gebrek aan een opvolger blijven zitten; dat gaat nu niet weer gebeuren. Dus voorzitter gevraagd!

De belangrijkste taak van de voorzitter is het voorzitten van de bestuursvergaderingen (maandelijks); het overzicht bewaren over het reilen en zeilen, hand en span diensten verrichten, en zo nu en dan boegbeeld zijn; in contacten naar de leden of naar andere instanties (verenigingen; gemeente).

Doordat onze vereniging vrij goed georganiseerd is, en de meeste vrijwilligers hun taken goed uitvoeren is er gelukkig niet veel brandblussen nodig. Natuurlijk zijn er zorgen; de aanwas van jeugd, het vasthouden van de spelers, voldoende vrijwilligers en kader beschikbaar, het vinden van scheidsrechters……..

Het tijdsbeslag gaat op en neer, elke week een paar uur met soms een uitschieter naar boven.

Het is een boeiende en dankbare taak in een vereniging met een goede sfeer en de wil om er wat van te maken.  Zonder voorzitter wordt het lastig. Wie biedt zich aan, of wil meer informatie: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!