Daar waar It Fean in de eerste week van de actie al 270 sponsormunten had verzameld is het aantal aan het eind van de tweede week 873. Dit betekent dat we in de tweede week 2 keer zo veel munten hebben als in de eerste week! We zijn dus goed bezig met zijn allen. Ga vooral zo door.

In de tussenstand van de deelnemende verenigingen staan wij niet bovenaan aan en dit zal ook erg lastig worden om te halen. Ons doel is dan ook om zo veel mogelijk munten te behalen en het maakt niet uit of we nu uiteindelijk boven- of onderaan zullen gaan eindigen. De tussenstand geeft daarnaast een vertekend beeld omdat er wekelijks een vereniging is die een verkoopactie mag houden voor gebak. Wij zijn hiervoor aan de beurt op zaterdag 19 maart. Wij moeten dan tussen 10:00 en 15:00 helpen met de verkoop van gebak, wat ons extra munten kan gaan opleveren.

De verkoopactie moet gaan plaatsvinden door twee jeugdleden en 1 volwassene. Wil je hier ook een uur of misschien zelfs langer aan meehelpen meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op kaarten voor het jeugdsponsorgala op vrijdag 15 april in Leeuwarden. Tot nu toe zijn er slechts twee jeugdleden aangemeld dus een aantal extra vrijwilligers is erg welkom.

Voor deze week staan de donuts in de bakkerijaanbieding. Dit betekent dat er 15 extra sponsormunten op zitten en dat dit komende zaterdag door een vereniging verkocht zal gaan worden. Met dit soort acties kun je dus hard sparen. Deze week is ook de Dove Douche en deodorant voor 10 extra punten te verkrijgen, en daarnaast zijn er nog een aantal actieproducten waarbij extra munten zijn te verzamelen. Draag je steentje bij, verzamel munten en zeg het voort.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!